Sport

Nederlaag voor VV Succes

Advertentie:

Hippolytushoef – VV Succes had een moeilijke middag tegen Victoria O in Obdam en verloor met 4-1. Een duel om snel te vergeten.

Pim Mereboer moest vanwege een enkelblessure aan de kant blijven. Niels Franke (O19) nam zijn plaats over. Pieter Mulder was ook afwezig.

In de twaalfde minuut werd een goal afgekeurd van Victoria vanwege hinderen van de keeper. Acht minuten later gaf Luc Schouten de bal goed voor en kon Merijn van der Bie alleen voor de keeper verschijnen. Die bleef echter overeind. Vlak daarna was er aan de andere kant een goede redding van Tom de Visser. Na precies een half uur gaf Bram Dekker een goede voorzet aan Tom Kamp. Hij kon op kundige wijze 0-1 scoren. Vlak voor rust moest Bart de Kleine van het veld met een knieblessure.

Tweede minuut
Al in de 47e minuut kon de thuisploeg op gelijke hoogte komen. Na een uur spelen moest de zieke Toine Bugel gewisseld worden. Twee minuten later kon Victoria op 2-1 komen. Een kwartier voor tijd werd het 3-1 en was het duel beslist. In blessuretijd werd het zelfs nog 4-1.

Na afloop wees trainer Ben Visser er terecht op dat zijn team te weinig ervaring had. ‘’Na onze noodgedwongen wissels was het middenveld met jonge spelers te onervaren om het Victoria O lastig te maken. De laatste 30 minuten werd Succes overlopen door het sterke en goed combinerende thuisploeg. De eerste helft kregen we mogelijkheden om de score uit te breiden maar hadden geen geluk in afronding. Na een grote kans in de tweede helft kwamen we er op het kunstgras niet meer aan te pas”. Over twee weken wacht de lastige thuiswedstrijd tegen Alkmaarsche Boys.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button