Hollands KroonSport

Actiedag voor vrienden van vereniging Succes

Hippolytushoef – De vrienden van vereniging Succes komen met een actiedag. Marcel en Sven den Hollander hebben allebei de spierziekte MD-1 (Myotone Dystrofie-1). De vrienden willen om deze mensen te helpen een actiedag organiseren onder het motto “Kick MD-1 de wereld uit”. Meedoen met deze actie kan via de link https://md.spieractie.nl/team/benefietdag-kick-md-1-de-wereld-uit/meedoen/wie-ben-jij.

Programma
16:00 registratie teams Hoeliefriends Toernooi
16:30 start toernooi
19:00 Succes 1 – Svens 50
20:30 Feestavond met DJ Bert

Het Hoeliefriends is een 7:7 toernooi van alle spelers die samen met Marcel gespeeld hebben in zijn carrière bij Succes. Al deze spelers worden uitgenodigd om zich aan te melden en een team samen te stellen. Bij inschrijving is er een mogelijk om per team via deze link https://md.spieractie.nl/team/benefietdag-kick-md-1-de-wereld-uit/meedoen/wie-ben-jij met een mooi sponsorbedrag het toernooi te beginnen.

Succes 1-Svens 50 is een wedstrijd, waar Succes 1 het zal gaan opnemen tegen een team Sven. Dit team van Sven mag deze avond maar liefst 50 spelers tegelijk opstellen, waardoor Succes 1 zijn borst kan natmaken. De dag wordt afgesloten met een feestavond met DJ Bert en Edith Numeijer in de kantine.

Al het geld dat voor deze actie wordt ingezameld wordt ook echt “geoormerkt” voor onderzoek naar MD en wordt voor 100% aan dit specifieke doel besteed. Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft het CBF keurmerk, zo weten de mensen zeker dat iemands gift goed terecht komt en is de donatie fiscaal aftrekbaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button