Den Helder

Frans Klut vertelt over onderwaterarcheologie

Den Helder – Frans Klut vertelt zaterdagmiddag 28 maart in School 7 over onderwaterarcheologie. Hij neemt het publiek mee naar de dynamische wereld van de maritieme archeologen en bespreekt diverse methoden van zoeken, vinden en bergen van schepen en voorwerpen uit lang vervlogen tijden.

In het oostelijk bekken van de Middellandse zee, voor de kust van Israël, ligt een groot gebied dat van onschatbare waarde is voor de reconstructie van de maritieme geschiedenis. Na de pauze volgt een film over de archeologische wereld in het beloofde land.

Sinds 1985 is Klut als technische ondersteuner verbonden aan het duikstation Aquadora, ten dienste van de opleidingen van maritieme archeologen in Israël.

Lezing Frans Klut op zaterdag 28 maart in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder. Aanvang 14.00 uur. Toegang € 3,50 inclusief koffie en thee. Kaartverkoop via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button