Den Helder

Frans Klut vertelt over onderwaterarcheologie

Advertentie:

Den Helder – Frans Klut vertelt zaterdagmiddag 28 maart in School 7 over onderwaterarcheologie. Hij neemt het publiek mee naar de dynamische wereld van de maritieme archeologen en bespreekt diverse methoden van zoeken, vinden en bergen van schepen en voorwerpen uit lang vervlogen tijden.

In het oostelijk bekken van de Middellandse zee, voor de kust van Israël, ligt een groot gebied dat van onschatbare waarde is voor de reconstructie van de maritieme geschiedenis. Na de pauze volgt een film over de archeologische wereld in het beloofde land.

Sinds 1985 is Klut als technische ondersteuner verbonden aan het duikstation Aquadora, ten dienste van de opleidingen van maritieme archeologen in Israël.

Lezing Frans Klut op zaterdag 28 maart in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder. Aanvang 14.00 uur. Toegang € 3,50 inclusief koffie en thee. Kaartverkoop via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button