Den Helder

Netwerken voor werkzoekenden

Den Helder – KopGroep Bibliotheken biedt werkzoekenden de gelegenheid elkaar de laatste woensdagmorgen van de maand informeel te ontmoeten in School 7. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen ervaringen met elkaar gedeeld worden, contacten gelegd en zijn er tips en suggesties die helpen op de zoektocht naar een geschikte baan.

In de morgen van woensdag 25 maart gaat het specifiek over netwerken. Waarom is netwerken belangrijk bij het vinden van ander werk, hoe kan het netwerk uitgebreid worden en wat zijn goede gelegenheden om te netwerken?

De bijeenkomst is laagdrempelig. Deelname is gratis en zo ook de koffie en thee. Vooraf aanmelden wordt wel gewenst dat kan via www.kopgroepbibliotheken.nl. De netwerkbijeenkomst van 25 maart begint om 10.30 uur in School 7, aan de Keizersgracht 94.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button