Uitgaan

Nieuwe Film bij Filmhuis de Oude School

Wieringerwaard – De film Alladin wordt zondag 15 maart voor alle basisschoolkinderen vertoond in Filmhuis de Oude School. De film wordt Nederlands gesproken en start om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur.

Tijdens de pauze en na de voorstelling is er fris en zijn er versnaperingen te koop. Om er zeker van te zijn een plaats te hebben tijdens de film, is het mogelijk een kaartje te reserveren via mail filmhuisdeoudeschool@gmail.com.

Wanneer mensen met een groepje richting de film gaan, is het mogelijk dat er meer kaartjes gereserveerd kunnen worden. Het is ook mogelijk een kaartje te kopen zonder reservering, maar vol is vol.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button