Hollands KroonZakelijk

Supperrr ’t Veld wordt Supperrrmarkt

Advertentie:

’t Veld – Bevlogenheid is één van de kernwaarden van gemeente Hollands Kroon. Toen de nieuwe eigenaar Harry Dijkstra vernam dat de Supperrr haar deuren zou sluiten, besloot hij vanuit diezelfde bevlogenheid en maatschappelijke betrokkenheid een nieuwe start te maken. Per 1 maart 2020 is de Supperrr in ’t Veld dan ook verder gegaan onder de nieuwe naam ‘Supperrrmarkt’.

De Supperrr is sinds jaar en dag een begrip binnen de dorpskern ’t Veld; het is een initiatief gerund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt . Ook wordt de locatie door buurtbewoners gebruikt als ontmoetingsruimte. Zo staat de koffie altijd klaar en is er naast de grote koffietafel een kleine bibliotheek.

Wethouder Mary van Gent: “De Superrr is al zo lang een verbindende factor in ’t Veld en belangrijk voor zo ontzettend veel mensen. Het is fantastisch nieuws dat met de Superrrmarkt de voortzetting is gewaarborgd. Ik wens Harry Dijkstra, de medewerkers en de inwoners ontzettend veel succes en plezier.”

Harry Dijkstra werd op vrijdag 28 februari formeel eigenaar door de ondertekening van een overeenkomst. In het bijzijn van wethouder Mary van Gent, Ginus Hahn (dorpsraad ’t Veld) en Mathijs Arents (Team Participatie gemeente Hollands Kroon) werd dit heugelijke moment met Harry Dijkstra gevierd. Aangezien Harry Dijkstra meerdere Supperrrmarkt-vestigingen heeft, verwachten wij een vruchtbare samenwerking.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button