Sport

Wedstrijd Den Helder Suns afgelast

Den Helder – De competitiewedstrijd Den Helder Suns tegen Den Bosch, die voor zondag op de agenda stond, gaat niet door. De basketbalbond (Dutch Basketbal League) heeft een streep gezet door de wedstrijd in verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus.

Niet alleen deze wedstrijd is geannuleerd, ook die van ZZ Leiden tegen BAL Weert gaat niet door. Donderdag wordt verder gesproken over afgelasting van andere wedstrijden en mogelijk wordt zelfs besloten de volledige basketbalcompetitie enkele weken stil te leggen. Eerder op de dag werd nog gemeld dat alleen de duels in Brabant niet door zouden gaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button