Hollands Kroon

Lentetuin Breezand brengt het voorjaar in huis

Advertentie:

Hollands Kroon – Het bestuur van de Lentetuin heeft, in samenwerking met Kernbeheer Gemeente Hollands Kroon, maar liefst 300 bossen tulpen rondgebracht bij genomineerden in de Kop van Noord-Holland.

Oorspronkelijk waren er 200 bossen tulpen gereserveerd voor de actie op 6 maart. Wegens de vele aanmeldingen zijn daar spontaan nog 100 bossen aan toegevoegd. Op 7 maart is het bestuur nogmaals langs de deuren gegaan om mensen te verrassen. “Het is erg leuk om de blije reacties te zien bij het overhandigen van de tulpen. We hebben dan ook veel leuke en dankbare berichten ontvangen naar aanleiding van de actie”, aldus Ted Beelen, voorzitter van de Expo.

Aangezien tijdens de Lentetuin ook altijd aan de jeugd wordt gedacht, is er in het weekend van 6 en 7 maart eveneens een actie opgezet voor kinderen. Het bestuur van de Lentetuin heeft ‘Polderkeitjes’ verstopt, waarmee kinderen een prijs konden winnen. ‘Polderkeitjes’ zijn een fenomeen in de polder waarbij door kinderen beschilderde stenen worden verstopt voor andere kinderen.

Al met al kijkt het bestuur met tevredenheid terug op het ‘Lentetuin weekend’. “Ondanks alle geldende beperkingen hebben we toch op een leuke, verantwoorde manier wat vrolijkheid bij de mensen in huis gebracht!”.

De komende periode circuleert er nog voldoende Lentetuin beeldmateriaal op de sociale mediakanalen van de Lentetuin. Daarnaast hoopt het bestuur volgend jaar als vanouds weer een prachtige show te organiseren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button