Den Helder

Nieuwe website voor Helderse Historische Vereniging

Den Helder – De Helderse Historische Vereniging (HHV) heeft vanaf volgende week de beschikking over een nieuwe website. De oude website was gedateerd en toe aan vernieuwing en de nieuwe versie heeft meer mogelijkheden.

Alle informatie van de oude site is terug te vinden op de nieuwe website, die niet alleen op een computerscherm, maar ook op mobiele producten, zoals de telefoon en tablet, prettig leesbaar is. De nieuwe website is overzichtelijker en is voorzien van nieuwe items. Zo zijn behalve de vele fotobestanden nu ook audiofragmenten opgenomen. Bovendien is er een groot aantal korte films, digitale documenten, diaseries en genealogiegegevens te bekijken.

Ook heeft de webshop van de HHV een transformatie gekregen. Gebruikers kunnen nu eenvoudig boeken bestellen en betalen en uitgebreide informatie vinden over de vereniging zelf, waardoor actuele informatie met onze HHV-leden wordt gedeeld. In nauwe samenwerking met de firma Smeders is er hard gewerkt om dit tot stand te brengen. De website brengt de geboden informatie op een overzichtelijke manier over op de bezoekers. De HHV is blij en tevreden met het resultaat.

De website is te zien via http://www.heldersehistorischevereniging.nl/

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button