Den HelderJeugd

Speeltoestellen weggehaald wegens ‘te gevaarlijk’

Den Helder – De speeltoestellen in het groen langs de Polderweg zijn te gevaarlijk voor spelende kinderen. Volgens de gemeente mankeert er veel aan en zijn ze niet meer te repareren. Daarom zijn ze deze week weggehaald.

“Over een tijdje komen er nieuwe speeltoestellen voor terug. Zo komt er weer een schommel en een klimtoestel een als extraatje zetten we straks ook een duikelrek neer”, zo laat een woordvoerder van de gemeente weten. “Voorlopig kunnen kinderen helaas niet op deze plek spelen. We hopen dat de leverancier snel de nieuwe speeltoestellen kan plaatsen. Dan is er weer voor jarenlang spelplezier op een fijne speelplaats.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button