Den HelderUitgaan

Windkracht 13 sessies met Danny van Tiggele in de Kampanje

Den Helder – Het is alweer even geleden voor degenen die nog weten hoe het was. Lekker op zondagmiddag bij Els en Leo genieten van muziek, goede jamsessies, muzikanten uit de buurt en van wat verder weg. Arnoud Deyll en Frank Kooijman nemen het initiatief om die tijden te doen herleven en de Kampanje faciliteert en ondersteunt.

Er is inmiddels een nieuwe datum gevonden voor de eerder verplaatste sessie van 18 december. Danny zal zich deze middag laten vergezellen door meerdere dierbare muzikale vrienden. Zo zullen Frans Lewakabessy, Marrit van Brummelen, Frank Kooijman, Arnoud Deyll, Paul Bond, Ed Bijpost en Jack Beneker tijdens deze middag op het podium aanwezig zijn. De setting is een intieme sfeer met Perzische tapijten en kaarsjes met daarbij mooie songs uit de jaren ’60 en ’70. Maar er zal ook eigen materiaal van al deze artiesten voorbij komen.

Zondag 19 maart om 14:30 uur, in de Kampanje. Entree: €10,-

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button