Kop van Noord-Holland

Den Helder goedkoopste ‘oplaadgemeente’ van de Noordkop

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Wie de elektrische auto wil opladen is daar in de Noordkop het voordeligst mee uit in Den Helder, zo blijkt uit onderzoek van Independer.nl. Het gaat dan uiteraard om de publiek toegankelijke laadpalen.

Voor openbaar laden betaalt de automobilist in Nederland momenteel gemiddeld 36 cent per kWh, al verschillen de kosten hiervoor sterk per gemeente. De goedkoopste gemeente van Noord-Holland is Amsterdam, met een tarief van 27 cent. De duurste oplaadgemeente van de provincie is Zandvoort, hier wordt 48 cent gerekend.

In Den Helder ligt het tarief op 35 cent per kWh, op Texel is dit 40 cent, in Schagen 39 cent en in Hollands Kroon 37 cent.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button