112

Boetes voor onvoldoende afstand houden

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft in 24 uur meerdere bekeuringen opgemaakt tegen personen die zich niet hielden aan de maatregelen die zijn opgelegd om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Dat meldt de politie van Den Helder via Facebook.

In de meeste gevallen betrof het jongeren die bijeen waren gekomen of personen die met drie of meer met elkaar in de auto zaten en geen familie van elkaar waren. “De komende dagen blijven we hier scherp op controleren en handhaven. Een bekeuring kost € 390 euro per persoon!”

Ook in Hollands Kroon wordt er gelet op mensen die zich niet aan de regels houden. Wijkagent Bas Dirkmaat is de afgelopen weken bijvoorbeeld druk in de weer om op verschillende bijeenkomsten zoals verjaardagen, feestjes in de tuinen en geboortebezoeken de mensen te attenderen om afstand te houden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button