Den HelderUitgaan

Fiets en Geniet organiseert Bollentocht

Den Helder – Fiets en Geniet gaat 19 april op de fiets de bollenvelden verkennen tijdens de Bollentocht. Een tocht van ongeveer dertig kilometer.

Iedereen die gezellig in de groep 55+-ers mee wil fietsen is van harte welkom. De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders. Alle fietsen – dus ook e-bikes – zijn welkom. De snelheid ligt rond de 15 km per uur en er wordt rekening gehouden met de langzaamste fietser.

Deze Bollentocht gaat uiteraard langs de mooi bloeiende bollenvelden en de prachtige mozaïeken naar Anna Paulowna, waar ook de koffie/theepauze wordt gehouden in de Polderei. Dit is voor eigen rekening.

De start is op 19 april om 13.00 uur bij het clubgebouw van de RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. Deelname kost €2,50 inclusief een kopje koffie of thee met cake na afloop. Meer informatie via: 06-11161470 of 06-23982721.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button