112

File op N9 na pechgeval en aanrijding

Advertentie:

Julianadorp – Een autobrand en een kettingbotsing zorgden er maandag aan het einde van de middag voor dat op de N9, tussen ’t Zand en Julianadorp, een lange file ontstond.

De inzittenden van een auto werden geconfronteerd met rook uit de motorkap en zetten de auto stil op de N9. In de file die daarna ontstond botsten drie auto op elkaar. De brandweer heeft de situatie bij de oververhitte auto gecontroleerd en veiliggesteld. Een elektrische storing komt in aanmerking voor de storing. Beide inzittenden zijn ongedeerd.

Bij de botsing is ook alleen materiële schade te vermelden. Door onoplettendheid van de bestuurders botsten zij op de voor hen stilstaande file. Het verkeer kon door het incident niet verder en werd door Rijkswaterstaat via de Parallelweg van de N9 begeleid. Één van de betrokken auto’s is door een berger afgevoerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button