112Den Helder

Bouwvakker overleden na val in oud V&D pand

Advertentie:

Den Helder – Een bouwvakker is dinsdagochtend tijdens werkzaamheden in het oude V&D gebouw aan de Beatrixstraat ten val gekomen en overleden. Dat meldt het Noordhollands Dagblad. Het slachtoffer viel van zeker 8 meter hoogte en kwam in een kelder terecht.

Het pand is in het bezit van Helder Vastgoed en wordt op dit moment verbouwd. Nadat een aanwezige bouwvakker dinsdagochtend van grote hoogte viel werden er veel hulpdiensten ingezet. Zo kwam er een traumahelikopter ter plaatse.

De hulp mocht echter niet baten: In de loop van de middag heeft een woordvoerder van de Nederlandse Arbeidsinspectie aan de krant laten weten dat de persoon in kwestie is overleden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button