Den HelderHollands KroonPolitiek

Regio Noordkop zoekt een nieuwe politiek verslaggever!

Adverentie

Den Helder – Onze politiek verslaggever Stijn maakt binnenkort de overstap naar Binnenlands Bestuur. Daarom is Regio Noordkop op zoek naar een nieuwe collega in de functie van politiek verslaggever. Hij/zij doet verslag van de politieke bijeenkomsten in Hollands Kroon, bezoekt persconferenties en maakt verhalen over de politieke ontwikkelingen in de regio.

Regio Noordkop is de lokale streekomroep voor de Kop van Noord-Holland en heeft de beschikking over een tv-kanaal (Regio Noordkop TV), een radiozender, een website (regionoordkop.nl), een eigen app en is verder actief op social media.

Als politiek verslaggever maak je deel uit van de nieuwsredactie van de omroep. Je werkt zelfstandig, maar ook samen met de andere verslaggevers. Binnen je eigen vakgebied (de politiek) is het een baan met veel vrijheid. We bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 20 uur per week en zoeken iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken. Je bent in bezit van rijbewijs B, beschikt bij voorkeur over een journalistieke en/of politieke (bijvoorbeeld politicologie) opleiding.

Interesse? Meer weten? Bel tijdens kantooruren met 0223-684609 of e-mail je cv naar werk@regionoordkop.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

2 reacties

  1. Het vertrek van Stijn Vos is een fikse aderlating voor Regio Noordkop: hij liet zich kennen als een kritisch verslaggever, die niet te beroerd was om het gemeentebestuur en de plaatselijke politiek af en toe flink de oren te wassen….

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: