Hollands KroonUitgaan

Steven Kazàn opent Bloemendagen

Advertentie:

Anna Paulowna – De 68e editie van de Bloemendagen zal zaterdag 22 april om 10:00 uur worden geopend door goochelaar en komiek Steven Kazàn. Dit gebeurt in het winkelcentrum in Anna Paulowna. De aftrap van de Bloemendagen is tevens het startsein van de Lentefair rondom het winkelcentrum.

Ruim 90 deelnemers doen dit jaar mee aan de Bloemendagen. Tijdens het evenement zijn mozaïeken, versierde straten en bruggen, bewegende werkstukken en objecten in tuinen te bewonderen. Ook worden er talloze kleine en grote activiteiten, workshops en puzzelritten georganiseerd. Op zaterdag en zondag zal er een speciale Bloemendagentrein rijden en ook fietsen met een gids langs de mozaïeken en versierde straten is mogelijk. De Poldertuin in Anna Paulowna, ook wel klein Keukenhof, is dagelijks geopend en de bollenvelden zijn ook volop in bloei.

De Bloemendagen vinden 22 tot en met 26 april plaats in Anna Paulowna, Breezand en omgeving. Meer informatie over de deelnemers, routes, bloemendagentrein en fietsen is te vinden op de website van Bloemendagen. Tijdens de Bloemendagen zal er een informatiestand staan aan de Mijnlieffstraat 2 in Anna Paulowna. Deze is van 10:00 tot 17:00 uur geopend.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button