Sport

Slotronde districtscompetitie bij JBV Entre Nous

Advertentie:

Den Helder – Bij Jeu de Boules Vereniging Entre Nous wordt zondag 14 april de laatste ronde van de districtscompetitie doublette gespeeld. Zo’n veertig teams (dat zijn tachtig spelers), verdeeld over de hoofdklasse eerste en tweede klasse, strijden om de ereplaatsen.

Aan de competitie doen ook drie teams van Entre Nous mee. In de eerste klasse is dat het koppel Leo van Miltenburg met Cees Koppe, die na twee competitiedagen de koppositie innemen en kampioen kunnen worden. De twee andere teams spelen in de tweede klasse. Henk en Antoinette Loonstra kunnen ook nog kampioen worden en Marianne Boonstra met Marion Klaassen doen het ook goed, zij hebben nog kans op een promotieplaats.

Entre Nous heeft haar speelterrein aan het Schapendijkje en een bezoek aan de slotdag van de competitie is tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze sport. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur en duren ongeveer tot 18.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button