Uitgaan

Voorjaarsevenement Chez Antre in kerk de Samenvaart

Advertentie:

Anna Paulowna – Het wordt tijd om de lente te vieren en wat is een betere manier om dat te doen met een Kleurrijk Voorjaarsevent? Op zaterdag 13 april van 10:00 tot 17:00 uur nodigt Chez Antré een ieder uit om langs te komen en te genieten van een mooi aanbod aan activiteiten en producten. In het pittoreske kerkje de Samenvaart tegenover de Poldertuin zijn alle ondernemers van Chez Antré aanwezig. Maak kennis met cupping, er zijn mooie kaarsen en armbandjes en ook is het mogelijk kaarten laten lezen. Zo is er een verrassend aanbod van standhouders.

Chez Antré is een terugkerend jaarlijks evenement wat staat voor originaliteit. Ooit begonnen als een “closet sale” (verkoop van gebruikte kleding), nu uitgegroeid tot een breed aanbod van leuke kraampjes. De bezoekers kunnen op zoek naar bijzondere cadeaus, unieke decoraties of gewoon genieten van een gezellige sfeer.

Meer weten over Chez Antré? Kijk dan op facebook https://www.facebook.com/ChezAntre.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button