Den HelderSchagen

Bezoekers kunnen hun eigen superheld bedanken

Advertentie:

Den Helder – Kinepolis heeft een video gepubliceerd waarin de theatermanagers van alle vestigingen onder meer alle mensen bedanken met vitale beroepen. Want, zoals zij zelf zeggen, niet alle superhelden dragen een cape. Bezoekers en filmliefhebbers kunnen ook hun eigen videoboodschap insturen, waarin ze hun persoonlijke superheld bedanken.

Van alle inzendingen worden er 25 geselecteerd om vertoond te worden op het grote scherm bij Kinepolis, voorafgaand aan alle voorstellingen in de eerste periode dat de bioscopen weer open mogen. Dit is begin juni zijn. De geselecteerde winnaars krijgen allen twee tickets om een film naar keuze te komen kijken met hun persoonlijke superheld. Het insturen van de video’s is mogelijk tot en met 29 mei.

Klik hier voor meer informatie

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button