Hollands Kroon

Bloemenbrief van de burgemeester voor inwoners Hollands Kroon

Hollands Kroon – De meeste inwoners van Hollands Kroon hebben afgelopen weekend een brief op de mat gekregen van burgemeester Rian van Dam, met daarin een boodschap en een nog zelf te planten bos bloemen. De brief is huis-aan-huis bezorgd in Hollands Kroon. Nog niet ontvangen, dan is de kans groot dat hij vandaag of morgen op de mat valt.

In de brief geeft burgemeester Van Dam de inwoners van Hollands Kroon opnieuw een compliment voor het volgen van alle richtlijnen. Daarnaast is het een soort ‘arm om de schouder op afstand’ voor iedereen die dat nodig heeft. Tot slot is het bijzondere aan deze brief dat hij geplant kan worden, zodat er later dit jaar prachtige bloemen zullen bloeien.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button