Hollands KroonUitgaan

Pinksterkermis ’t Veld attractief, maar anders

Advertentie:

’t Veld – Net als vorig jaar worden verschillende evenementen georganiseerd tijdens het Pinksterweekend in ’t Veld. Geen zwieren en draaien. Tijdens het Pinksterweekend is er van vrijdag tot en met maandag met familie, vriendje of vriendinnetje genoeg te doen.

Zowel vrijdag en maandag (Tweede Pinksterdag) een rondje lopen door het dorp waar rebussen moeten worden opgelost en opdrachten worden uitgevoerd. Hoe meer opdrachten goed, hoe hoger de kans op prijzen. In de week vóór de kermis kan via de website het deelnameformulier worden gedownload en uit te printen via de website vanaf 17 mei.

Op zaterdag een Mega Pinkster Bingoshow. Een online Bingoshow met mooie prijzen voor een gezellige avond. Thuis vanaf de bank. De avond wordt om 19:00 uur geopend door the Beamers. Een show vol entertainment en live muziek. Deelname is voor inwoners van ’t Veld, Zijdewind, de Weel en Moerbeek. Per gezin een deelname = een bingokaart. Deelnemen de website. Inschrijven kan tot en met 20 mei.
Ook zal de plaatselijk bekende Paul Vlaar een duit in het zakje doen. Hij neemt de ronde van de muziekkaart voor zijn rekening.

Maar het draait natuurlijk om de Bingo(ballen). Er zijn geweldige prijzen te winnen.

Wat zeker te doen voor een goed verloop:
. Aanmelden zoals eerder aangegeven.
. De Bingo kaarten en instructie worden thuis gebracht.
. Er zijn prachtige prijzen te winnen.
. Per huishouden is één deelname mogelijk.
. Markeer de cijfers op de Bingokaart subtiel, maar wel duidelijk, zodat de cijfers goed te controleren zijn.
. Het opgegeven mobiele nummer wordt toegevoegd aan de Mega Pinkster Bingoshow Whatsapp groep.
. Bij Bingo? Laat dit weten in de Whatsapp groep door middel van een selfie, waarop de Bingo kaart goed zichtbaar is. Zonder selfie of leesbare bingokaart is de bingo niet geldig.
. Bij meerdere mensen tegelijk Bingo, dan wint de selfie, die als eerste in de Whatsapp groep is geplaatst.
. Open de link voor de Pinkster Bingoshow via een link op een PC of tablet, zodat de mobiele telefoon vrij blijft voor de Whatsapp groep.
. Melder van een valse Bingo wordt gebeld en de betrokkene krijgt een zangdebuut door Live een liedje zingen.
Tip: De mooiste beleving is te krijgen door het beeld naar de tv te streamen.

Eerste Pinksterdag
Een Drive-Through acht-Kamp tussen 11:00 en 16:00 uur. Voor het hele gezin. Met de eigen auto een aantal kermis gerelateerde spellen beoefenen. Vanwege de Corona-regels zit er een maximaal aan het aantal deelnemende auto’s, dus vol = vol.

Wat te doen?
. Meedoen met de eigen auto en de deelnemers in de auto komen uit een huishouden/gezin.
. De deelnemers (teams) moeten in en om de auto, op acht verschillende locaties in het dorp, behendigheidsspellen uitoefenen. Welke spellen dit zijn, dat is nog even geheim. Maar het is leuk, uitdagend en geschikt voor alle leeftijden.
. De teams worden uitgenodigd om te starten op een bepaalde tijd en locatie, zodat de start gespreid en Corona-proof kan plaatsvinden.
. Elk team krijgt een score kaart mee en hoort na afloop van de uitgevoerde opdracht waar de volgende locatie is.
. De deelnemers moeten zich vooraf inschrijven via de website. Alvast vragen? Mail dan naar pinksterkermis@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button