Den HelderSportVideo

Renovatie atletiekbaan Ruyghweg van start (video)

Advertentie:

Den Helder – De atletiekbaan langs de Ruyghweg in Den Helder was al een tijd aan vervanging toe. De gemeente heeft nu opdracht gegeven voor de renovatie van de atletiekbaan.

De toplaag van de atletiekbaan wordt vernieuwd, zodat de baan weer geschikt is voor het houden van wedstrijden. Ook de atletiekonderdelen zoals verspringen en hoogspringen worden vervangen. Antea Realisatie bv gaat de renovatie van de atletiekbaan uitvoeren.

Het ontwerp van de baan is in het afgelopen half jaar -samen met Defensie Sport, SV Noordkop en Sportlust- tot stand gekomen en door ingenieursbureau KYBYS verder uitgewerkt. Het materiaal van de oude atletiekbaan wordt deels hergebruikt, onder meer als onderlaag voor de nieuwe baan. Daardoor is minder nieuw materiaal nodig. De sportverlichting wordt vervangen door ledverlichting, zo wordt bespaard op energiekosten.

De werkzaamheden aan de atletiekbaan vinden plaats in de periode van 10 mei tot en met half augustus.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button