Uitgaan

Nieuwe naam voor 55+Beurs Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Het lijkt nog ver weg, maar zet het alvast in de agenda: de 55+Beurs. De 19e editie vindt dit jaar plaats op 10 oktober in de Stadshal van De Kampanje. Overigens heeft de beurs nu een nieuwe naam gekregen: Seniorenbeurs Den Helder.

“Er werd vaak opgemerkt dat de naam ‘55+ Beurs’ niet juist is, omdat de meeste senioren van die leeftijd gewoon nog moeten werken”, zo laat de organisatie weten. Alle reden dus om na te denken over een naamswijziging en die is er gekomen. Voortaan gaat het evenement dus als Seniorenbeurs Den Helder door het leven. “Een nieuwe naam, maar de doelstelling van de beurs blijft onveranderd”, benadrukt voorzitter Hans Schell. “Doel is en blijft de senioren te informeren over gezondheid, welzijn en ontspanning in en rond onze stad.”

Tijdens de beurs zijn er verschillende demonstraties en een optreden van Melanie Uijleman. De inschrijvingen zijn gestart en de organisatie hoopt weer heel veel bezoekers te mogen verwelkomen. De beurs is 10 oktober gratis toegankelijk en geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button