Den Helder

Buitenconcert door Marinierskapel

Den Helder – De Marinierskapel speelt woensdag 18 mei 2022 voor patiënten en medewerkers van Noordwest Ziekenhuisgroep. Het optreden vindt plaats in het Timorpark, tegenover het Helderse ziekenhuis. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

De steelband van de Koninklijke Marine verwelkomt de bezoekers vanaf 14.00 uur. De Marinierskapel treedt op van 15.00 uur tot 16.00 uur. Bij slechte weersomstandigheden gaat het concert niet door.

Het is een traditie dat de Marinierskapel van de Koninklijke Marine een concert geeft in het Timorpark, als afsluiting van het nascholingsseizoen van de geneeskundige opleidingen van de Koninklijke Marine. Met het concert wordt ook de verbintenis tussen de Koninklijke Marine en Noordwest Ziekenhuisgroep tot uitdrukking gebracht.

Bij eventuele slechte weersomstandigheden kan het concert helaas niet doorgaan. Informatie hierover staat vanaf woensdagochtend 18 mei om 09.00 uur als nieuwsbericht vermeld op www.nwz.nl.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button