Den Helder

Buitenconcert door Marinierskapel

Den Helder – De Marinierskapel speelt woensdag 18 mei 2022 voor patiënten en medewerkers van Noordwest Ziekenhuisgroep. Het optreden vindt plaats in het Timorpark, tegenover het Helderse ziekenhuis. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

De steelband van de Koninklijke Marine verwelkomt de bezoekers vanaf 14.00 uur. De Marinierskapel treedt op van 15.00 uur tot 16.00 uur. Bij slechte weersomstandigheden gaat het concert niet door.

Het is een traditie dat de Marinierskapel van de Koninklijke Marine een concert geeft in het Timorpark, als afsluiting van het nascholingsseizoen van de geneeskundige opleidingen van de Koninklijke Marine. Met het concert wordt ook de verbintenis tussen de Koninklijke Marine en Noordwest Ziekenhuisgroep tot uitdrukking gebracht.

Bij eventuele slechte weersomstandigheden kan het concert helaas niet doorgaan. Informatie hierover staat vanaf woensdagochtend 18 mei om 09.00 uur als nieuwsbericht vermeld op www.nwz.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button