Den HelderUitgaan

Derde muziekpodium op dertigste editie van Julianapop

Julianadorp – De 30e editie van Julianapop vindt op zaterdag 17 juni plaats. Naast een heus cocktailterras introduceert het festival dit jaar ook een derde muziekpodium, vernoemd naar de legendarische Dorper bardancing De Zandloper. Zoals de naam doet vermoeden kunnen de feestgangers hier tijdens het evenement non-stop dansjes doen op een met shelter overdekte dansvloer.

Elke zondagmiddag was ’t volle bak bij De Zandloper. Niet alleen in ’t dorp, maar ook ver daarbuiten, waren de biertjes voor ’n gulden tijdens happy hour welbekend. De naam voor het derde podium was dan ook snel bedacht; voor velen brengt De Zandloper een hoop mooie herinneringen terug en heeft het dat nostalgische Dorpse gevoel.

Boem! Funkyhouse, Macdean en ’t Paradepaardje zullen De Zandloper de gehele dag door voorzien van dansmuziek. Met house en funky jazz beats in combinatie met subtiele saxofoonklanken verwelkomt Boem! Funkyhouse de festivalgangers op ’t evenemententerrein. Macdean zweept eenieder vervolgens op met een technoset, gevolgd door de R&B deuntjes van ’t Paradepaardje om de avond af te sluiten. De verschillende muziekstijlen zijn een mooie aanvulling op de diverse line-up van het festival.

Ontwikkelen
In 2017 werd voor het eerst in de geschiedenis van Julianapop een tweede podium toegevoegd, met succes. Nu, 6 jaar later, kondigt de organisatie met trots een derde muziekpodium aan. Het festival streeft ernaar zich te blijven ontwikkelen en dit keer uiten vele brainstormsessies zich in onder andere een derde podium. Tevens is er dit jaar een cocktailterras aanwezig en zullen er vóór het evenement online munten worden verkocht.

Vanaf woensdag 17 mei 13:30, precies één maand voor het feest losbarst, hebben bezoekers de mogelijkheid alvast munten te kopen via www.julianapop.nl/tickets. Online gekochte munten zijn alleen op de dag van het evenement op te halen bij de daarvoor aangegeven muntverkoop. Munten kosten € 3,- en zijn online verkrijgbaar in tientallen.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button