Hollands Kroon

Kelly Sue trots op haar eerste eigen winkel

Hippolytushoef – De droom om altijd een eigen winkel te hebben is voor de 32-jarige Kelly Sue werkelijkheid geworden. Enkele jaren geleden heeft zij de overstap gemaakt van modeontwerper naar interieurspecialist. Aan de Hoofdstraat 7 heeft zij sinds enkele weken een pand betrokken waar zij al haar creativiteit in kwijt kan.

De winkel waarin zij is gevestigd is volledig verbouwd en ingericht tot een fraai en gezellig pand waarin je je als klant helemaal thuis voelt. Kelly: “In de winkel werk ik met duurzame producten en tevens geef ik thuis advies voor het volledig inrichten van je woning. Momenteel zijn we ook bezig met het starten van een eigen website. Verder is de winkel klaar, maar er zijn toekomstplannen om de gevel aan te passen en te vergroten.” Kelly Sue heeft ook een eigen website.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button