Den Helder

Parkeergarage Sluisdijk opnieuw tijdelijk dicht

Advertentie:

Den Helder – De afrondende werkzaamheden aan parkeergarage Sluisdijk starten op maandag 22 mei. Het onderhoud duurt naar verwachting uiterlijk tot en met vrijdag 23 juni. De parkeergarage is tijdens deze periode dicht. Abonnementshouders krijgen een alternatief aangeboden, zo meldt de gemeente Den Helder.

De firma Kreeft start op 22 mei met de voorbereidende werkzaamheden, onder meer voor het aanbrengen van een afwerklaag op het boven- en benedendek. Ook staat de liftinstallatie in de centrale hal regelmatig in storing door binnendringend grondwater. Er wordt hard gewerkt om deze droog te krijgen, zodat de lift weer in gebruik kan worden genomen.

De werkzaamheden kunnen voor overlast zorgen, zoals geluidshinder en bouwverkeer. Daarnaast kan in de woonomgeving en het winkelgebied de druk op de parkeergelegenheid tijdelijk toenemen.

Groot onderhoud
De werkzaamheden zijn onderdeel van groot onderhoud aan de Sluisdijkgarage. Eerder is de bovenlaag van het bovendek verwijderd en er is een nieuwe waterdichte vloer aangebracht. Ook is een nieuw parkeersysteem en zijn nieuwe toegangsdeuren geïnstalleerd. Het doel hiervan is dat de parkeergarage voortaan afgesloten is en alleen toegankelijk is met een toegangspas of parkeerticket.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button