Hollands Kroon

Verdere versoepeling verzorgingshuizen

Advertentie:

Hollands Kroon – Op dit moment zijn er geen coronabesmettingen binnen de locaties van Samen woonzorggroep en daarom zal vanaf maandag 15 juni het aantal bezoekers per bewoner worden uitgebreid.

Tijdens het bezoek is het niet langer noodzakelijk om een mondneusmasker te dragen. Ook kan er vanaf 15 juni gezamenlijk een kopje koffie/thee gedronken worden en mogen er consumpties meegebracht worden om samen in het appartement te nuttigen. Wel blijft de 1,5 meter afstandsmaatregel nog steeds van kracht.

Per 15 juni wordt in de locaties niet meer in compartimenten gewerkt. Dit betekent dat bewoners van verschillende afdelingen binnen de locatie weer gezamenlijke activiteiten mogen ondernemen. “Ook in heel Noord-Holland Noord zijn nog weinig besmettingen. Daarnaast horen en zien wij dat er zowel vanuit onze bewoners/cliënten en hun naasten een grote behoefte is weer meer contact met elkaar te hebben. Dit maakt dat we binnen Samen versneld over gaan tot verdere verruiming.”

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button