Hollands KroonUitgaan

Zaterdag toch nog een Polder Events

Advertentie:

Breezand – Een speciale opzet van Polder Events komt zaterdag 13 juni live vanuit de Zwaluwvluchthal. In een verrassende setting brengt dj Marcel Meijer, die al heel wat jaren huis-dj is tijdens het evenement, het beste van alle edities in zwaluwvlucht de woonkamer in.

Ook Tom Haver neemt live plaats op de middenstip in de immense hal en er is een Dirty Daddies item ingepland. Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Di-rect, Normaal, 2-Unlimited, Nick & Simon, Golden Earring, Gerard Joling, De Dijk en Jan Smit zijn ook slechts een paar namen die de ZAP-hal op zijn kop hebben gezet in het verleden en die gaan nu uiteraard ook weer voorbij komen.

Meijer: “Hier houd ik van: lekker alles door elkaar heen draaien en we hebben diverse beelden die we daarbij gebruiken, we zien wel waar het feestje eindigt. In overleg met het bestuur hebben we hiervoor gekozen zodat we toch het evenement kunnen aanbieden. Het is natuurlijk balen dat Polder Events niet op de normale manier kan doorgaan. Net als al die andere feesten trouwens.” Hoewel Meijer deze speciale Polder Events-editie als ‘klein feestje’ bestempelt, wordt er niet halfslachtig gewerkt. “Het is alweer aardig uit de hand aan het lopen met de productie van komende zaterdag. Het begint al aardig op een stadionconcert te lijken. Zorg maar dat de drankjes thuis klaar staan want het wordt een brede mix van muziek en beelden vanaf 20.30 uur.”

De opbrengsten zijn puur om de kosten te kunnen dekken voor de hele opzet. De opzet van de kaartverkoop is; je bepaalt zelf wat je betaalt en met deze tickets maak je ook nog eens automatisch kans op vrijkaarten voor de eerstvolgende editie van Polder Events. Kaarten zijn te koop via de facebookpagina van Polder Events of ga naar www.polderevents.net

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button