112

Auto klapt tegen boom in Wieringerwerf

Wieringerwerf – Een automobilist is donderdagmiddag op de N240 tussen Wieringerwerf en Medemblik van de weg geraakt. De bestuurder kwam door onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht, waarna de man schrok van een tegemoetkomende automobilist en daardoor hard aan zijn stuur trok en in de slip raakte en tegen de boom knalde.

De automobilist is er na het ongeval vandoor gegaan, maar heeft zich wel gemeld bij zijn leidinggevende, die vervolgens de sleutels van de auto kwam brengen zodat deze afgesleept kon worden.

Vanwege drukte bij de politie kon deze niet ter plaatse komen. Een berger heeft de auto, total loss, weggesleept.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan berichten die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Bij het zien van het logo op de auto bevreemd me dat niets.
    Die gasten rijden? meestal als dwazen.

    1. eens, werd vanmiddag nog door zo’n gelijkende auto met een noodgang ingehaald, niet vreemd dat deze badgasten tegen bome klappen…. en dan geven we de weg nog de schuld ook hier…. zot land

Back to top button
%d bloggers liken dit: