Sport

RTV Toon Jacobs fietst de Slagboomtocht

Advertentie:

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert komende zondag 13 juni de fietstoertocht “De Slagboomtocht”. Een tocht over 65 kilometer, waarbij een koffiestop in Sint Maartenszee wordt gehouden.

De Slagboomtocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid ligt rond 22 km/uur. De tocht begint bij het clubhuis van de organiserende vereniging in park Quelderduyn aan de Schootenweg. De tocht start om 09:00 uur.

Tevens start er een snellere groep toerfietsers, die een iets langere afstand gaan rijden. Dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. Voor beginnende toerfietsers is de eerste deelname gratis. Zie voor verdere inlichtingen op de website of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button