JeugdMaritiem

Wie wordt de koning of koningin van het water?

Den Helder – Het zomerse weer is begonnen. Het is fijn om, eindelijk, met zijn allen erop uit kunnen gaan om te wandelen, fietsen of recreëren op het water. Vooral op het water wordt het best druk. Het aantal bootjes, jetski’s en kano’s nemen toe. Om het voor de watersporters in en rondom het water veilig, gezellig en plezierig te houden, wordt door de gemeente Den Helder een leuke en informatieve middag voor de jeugd georganiseerd. Die vindt plaats op woensdag 16 juni van 14:00 tot 16:00 uur, nabij het Fort Westoever. De doelgroep is de leeftijdsgroep van 12 tot maximaal 23 jaar.

Wat is er die middag te doen? Jongerenwerkers en de (water)politie testen de vaardigheden en kennis op het water van de deelnemers. Wat is de kennis van de regels? Wat is bekend omtrent veilig varen? Kortom wie van de deelnemers wordt de koning of koningin van het water?

Aanmelden
Zin in een gezellige middag? Dan is aanmelden bij jongerenwerker Dennis Scheeve van MEE & De Wering een aanrader. Stuur Dennis een appje via 06-81455803. In het bezit van een eigen boot, doe dan vooral mee.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button