Cultuur/NatuurOverigeUitgaan

Concert door Gospel- en Popkoor “Singing Surrender” in de Keesschuur

Hollands Kroon – In de Keesschuur in Anna Paulowna zal zondag 19 juni om 14.00 uur een concert van het Gospel- en Popkoor “Singing Surrender” uit Schagen plaatsvinden. Het koor bestaat al sinds 1984 en heeft in de loop van de jaren heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. In de afgelopen 38 jaar is het uitgegroeid tot een koor met een sterk eigen geluid en een goede naam in de regio.

Sinds september 2016 is het koor onder leiding van Olaf van Rijn. De vaste muzikale begeleiding bestaat uit pianist Joost Tuithof en drummer Willem Kuilman. Het repertoire is zeer divers en loopt van ingetogen nummers tot de meer frivoler of rock getinte gospels. Tevens zijn Evergreens en compilaties uit diverse musicals onderdeel van het repertoire.

Meer informatie
Atelier open: 13.00 uur
Aanvang concert: 14.00 uur
Kosten: gratis
Adres Keesschuur: Middenweg 9b, Anna Paulowna

Verzoek om te parkeren bij de begraafplaats op enkele minuten loopafstand.

Dit is het laatst concert van het (door corona) verstoorde seizoen. De Keesschuur hoopt na de zomervakantie vanaf eind september weer wekelijks een concert te kunnen organiseren.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button