Overige

Op zoek naar een baan? Ontdek werkkansen!

Adverentie

Den Helder – Op zoek naar een baan of interesse in een overstap naar een ander vak? Maar geen idee welke kansen er zijn? Speciaal voor werkzoekenden organiseert het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) op 14 en 16 juni een online workshop Omdenken in kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. En op 21, 22 en 23 juni online inspiratie bijeenkomsten om kennis te maken met banen in verschillende branches. Ontdek mogelijkheden op de arbeidsmarkt en welke leuke banen er zijn in andere branches. Deelname is gratis.

Op 14 en 16 juni wordt de workshop Omdenken gegeven. Iedereen kan met zijn talenten meerdere richtingen op. Deze workshop laat zien hoe mensen kunnen omdenken in kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Deelnemers leren anders naar de werkelijkheid te kijken en ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Met als resultaat nieuwe inzichten om te gebruiken in de verdere zoektocht naar de juiste baan. Het is een mooie voorbereiding op de Inspiratiesessies die een week later worden gegeven.

Op 21, 22 en 23 juni zijn de Inspiratiesessies over werken in kansrijke sectoren en beroepen. Diverse branches geven uitleg over mogelijke banen, informatie over verschillende functies en perspectieven in die branche. Denk hierbij aan kansen in het onderwijs, de kinderopvang, de horeca, energietransitie en transport.

Aanmelden
Altijd al iets anders willen doen? Weten welke banen er in een andere branche zijn? Of ontdekken wat er in een andere branche speelt? Doe dan mee en meld aan. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website: www.meetandgreetnhn.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button