112Video

Opnieuw auto uitgebrand in Den Helder (video)

Den Helder – De hulpdiensten van Den Helder werden vrijdagavond, enkele minuten voor de klokslag middernacht, met spoed opgeroepen voor een autobrand in de Cornelis de Houtmanstraat. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al in lichterlaaie en was er geen redden meer aan.

Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de Mercedes AMG coupé sloegen de vlammen al enkele meters hoog de lucht in. De brandweer kon het voertuig niet meer redden en na het bluswerk van de brandweer bleek dus ook dat de auto total loss is en afgeschreven kan worden.

De politie heeft de straat afgezet met lint en brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie is ter plekke een buurtonderzoek gestart en heeft bij alle bewoners in de buurt aangebeld om te vragen of zij mogelijk iets gezien hebben.

Vorige week brandde er ook al een BMW X5 uit in de Emmastraat in Den Helder, niet ver van de Cornelis de Houtmanstraat. Of de brandstichtingen verband houden met elkaar is onbekend, maar Den Helder wordt de laatste tijd geteisterd door autobranden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

3 reacties

  1. Triest ..ik ben benieuwd of ze deze auto nu ook nog een maand laten staan. De uitgebrande auto van de de nacht van 18 mei jl. staat namelijk nog steeds op het Doolhof/Kuiperstraat.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: