Cultuur/NatuurDen HelderUitgaan

Showboat speelt voorstelling The Trail to Oregon

Advertentie:

Den Helder – Showboat is terug van weggeweest en zet alles op alles om weer van ouds een top musical op de planken te zetten, deze keer in Hotel Den Helder op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. Hiervoor heeft de website van Showboat een nieuwe look gekregen, hierop is alle informatie over de aankomende show te vinden. Ook de social media kanalen zijn nieuw leven in geblazen. Naast de bestaande Showboat Facebook en Instagram pagina’s, hebben zij nu ook TikTok. Op alle kanalen worden wekelijkse updates geplaatst en maken kijkers alvast kennis met de castleden.

Helderse Musical Vereniging Showboat is zaterdag 28 mei op bezoek geweest in Twisk. Op het prachtige authentieke stoomtramstation van Twisk hebben zij de castfoto’s en promotievideo’s geschoten. Met geweldig resultaat! De voorstelling The Trail to Oregon speelt zich af in het wilde westen en de locatie in Twisk was dan ook uitermate geschikt. Ze zijn gespot door verschillende reizigers in de stoomtram Hoorn-Medemblik en lokale bewoners die de trein kwamen bewonderen. Voor de gastvrijheid en enthousiaste reacties zijn ze erg dankbaar.

Het verhaal
Welkom in het wilde westen. Het is het jaar 1800, de tijd waarin families in Amerika hun huis en haard verlieten om de reis naar Oregon te maken, het land van roem, rijkdom, belofte en kansen. Maar zoals iedere cowboy in Independence zal vertellen, het is een reis vol gevaren en avonturen, die ook jouw pioniersfamilie tegenkomt. Weet jouw familie zich staande te houden tegen het ruige pad, honger, ziekte en de mysterieuze bandiet? Showboat, dé musicalvereniging van Den Helder, presenteert de Nederlandse première van de musical van Team Starkid: The Trail to Oregon.

In deze voorstelling heeft het publiek een belangrijke stem; zo bepalen de kijkers hoe de familieleden (vader, moeder, zoon, dochter en opa) zullen heten. Het advies aan de bezoekers is dan ook: denk alvast na over hoe de familie zou moeten heten. Ook zal er een belangrijke keuze gemaakt moeten worden die het verloop van de voorstelling bepaald. Hiervoor mag iedereen in het publiek een stem uitbrengen tijdens de pauze.

De ticketverkoop gaat binnenkort van start, hou de socials in de gaten. Deze interactieve reis naar Oregon wil toch niemand missen?

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button