112

Straat in Den Burg afgezet vanwege brandmelding gebouw

Adverentie

Den Burg – De politie en brandweer werden zaterdagochtend 11 juni even na 9:15 uur met spoed opgeroepen voor een brand in de Vuurvlinder in Den Burg. Eenmaal ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een keukenbrand in een appartementencomplex aan het begin van de Vuurvlinder. De bewoner en een jong kind stonden buiten al op de hulpdiensten te wachten toen de politie en de brandweer arriveerden.

De brandweer is met meerdere brandweermannen, perslucht en een blusslang de woning in het appartementencomplex binnen gegaan om de brand te blussen. Volgens de politie stond er naar alle waarschijnlijkheid een oven in brand. Door de brand en de inzet van de hulpdiensten werd de redelijk grote woonwijk enige tijd afgesloten voor het verkeer. De brand trok veel bekijks van omwonenden op de vroege zaterdagochtend.

De politie heeft met een bus het gedeelte van de woonwijk uiteindelijk afgesloten nadat meerdere auto’s de straat in reden en stonden te wachten om door te kunnen rijden (wat niet mogelijk was). De exacte brand, water en rookschade aan de woning is onbekend.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button