112Kop van Noord-Holland

In actie: alle politiebureaus op slot

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Wie dinsdag 11 juni een bezoek wenst te brengen aan een van de politiebureaus in de regio, die staat voor een gesloten deur. Alle bureaus in Nederland met een publieksfunctie zijn namelijk voor de duur van 24 uur gesloten. Het betreft een collectieve actie van de vakbonden.

De actie betekent dat de bureaus dinsdag tussen 00:00 uur en 23:59 uur dicht zijn. Met de sluiting voeren de bonden actie voor een goed vroegpensioen (RVU) voor politiemedewerkers. Het overleg hierover tussen sociale partners is stukgelopen. Politiebureaus die op dinsdag 11 juni vanwege de actie gesloten zijn, krijgen een actieposter op de voordeur waarop staat waarom het bureau dicht is. Woensdag gaan ze weer open en kan een ieder hier weer terecht, tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Het algemene nummer 0900-8844 en alarmnummer 112 blijven gewoon bereikbaar. Ook is het in veel gevallen wel gewoon mogelijk online aangifte te doen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button