112

Brandweer opgeroepen voor schoorsteenbrand

Advertentie:

Nieuwe Niedorp – De brandweer werd in de nacht van zondag op maandag opgeroepen voor een schoorsteenbrand in een woning op de Ooievaarsweg in Nieuwe Niedorp. De melding kwam kort na middernacht.

De brand werd ontdekt door de bewoner die plots rook in zijn woning ontdekte. Toen hij buiten was zag hij vonken uit zijn schoorsteen komen en heeft hij gelijk de brandweer gebeld. De brandweer kwam met een hoogwerker en een tankautospuit ter plaatse om de brand te bestrijden.

Door middel van een Ramoneur hebben ze de schoorsteen geveegd en binnen de bak met brandend hout er uitgehaald. Er is weinig schade, ondanks dat de pijp op de eerste verdieping door de hitte volledig oranje uitsloeg.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button