Den HelderUitgaanVideo

Helderse zomerkermis was “meer dan geslaagd” (video)

Den Helder – “Heel tevreden, mooi weer en gezellige mensen, we rijden met een brede glimlach uit Den Helder weg”. Dat zegt kermisorganisator Carlos Stuij zondag, de laatste dag van de Helderse zomerkermis.

Meer dan geslaagd was de zomerkermis in Den Helder dan ook de afgelopen week. Van jong tot oud heeft zich de hele week kunnen vermaken in en bij de attracties. Stuij: “Alle vaste attracties die voorheen in de binnenstad stonden, zijn allemaal naar Willemsoord gekomen. Dat vonden ze prachtig en ze hebben genoten van de tien dagen vol plezier.”

De kermis zat zo’n vijftien maanden lang op slot. De zomerkermis in Den Helder was een van de eerste grote kermissen van dit seizoen in Noord-Holland. Op de laatste dag van de kermis kwam er nog veel publiek langs om een rondje in de attracties te maken, of om op de valreep die enorme knuffel te scoren. De kermis is op de laatste dag tot 23:00 uur geopend om bezoekers te ontvangen.

Toon meer

Lesley Alma

Lesley Alma is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever radio en televisie. Zij is woonachtig in Den Helder en bereikbaar via lesley@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button