Den HelderUitgaanVideo

Helderse zomerkermis was “meer dan geslaagd” (video)

Advertentie:

Den Helder – “Heel tevreden, mooi weer en gezellige mensen, we rijden met een brede glimlach uit Den Helder weg”. Dat zegt kermisorganisator Carlos Stuij zondag, de laatste dag van de Helderse zomerkermis.

Meer dan geslaagd was de zomerkermis in Den Helder dan ook de afgelopen week. Van jong tot oud heeft zich de hele week kunnen vermaken in en bij de attracties. Stuij: “Alle vaste attracties die voorheen in de binnenstad stonden, zijn allemaal naar Willemsoord gekomen. Dat vonden ze prachtig en ze hebben genoten van de tien dagen vol plezier.”

De kermis zat zo’n vijftien maanden lang op slot. De zomerkermis in Den Helder was een van de eerste grote kermissen van dit seizoen in Noord-Holland. Op de laatste dag van de kermis kwam er nog veel publiek langs om een rondje in de attracties te maken, of om op de valreep die enorme knuffel te scoren. De kermis is op de laatste dag tot 23:00 uur geopend om bezoekers te ontvangen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button