112

Vrouw met scootmobiel te water

Adverentie

Den Helder – De hulpdiensten van Den Helder werden zondagavond even na half zes opgeroepen voor een incident te water aan het Liniepad.

Toen de ambulance en politie ter plaatse kwamen bleek dat de vrouwelijke scootmobiel bestuurster door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren was, waarna zij met haar scootmobiel te water raakte in de sloot. Hierbij liep de scootmobiel schade op.

Buurtbewoners hoorden gegil en hebben eerste hulp verleend. De vrouw is nagekeken door de ambulance, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De vrouw is uit het water gered door een buurvrouw die het ongeval zag gebeuren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button