112

Zwaar motorongeluk Middenmeer

Middenmeer – De hulpdiensten werden zondagmiddag 11 juli rond 14:00 uur met spoed opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Kanaalweg in Middenmeer. Een motorrijder is daar in aanrijding gekomen met op zijn minst twee auto’s en zwaargewond raakt.

Het ongeluk heeft een grote impact op de buurt aangezien meerdere mensen het ongeluk zagen gebeuren. Een getuige vertelde hoe de motor hard aan kwam rijden, vervolgens op één wiel reed (een wheelie maakte) en toen tegen twee geparkeerde auto’s botste.

Één van de auto-eigenaar zag het ongeluk gebeuren. Haar auto raakte aan de gehele zijkant ernstig beschadigd en is total loss en afgesleept door een berger. Een andere auto liep schade aan de voorkant / bumper op. Twee ambulances, een traumahelikopter met een traumateam aan boord en meerdere politieauto’s rukten uit voor het zware ongeval. De traumahelikopter landde op een grasveld in de straat.

Het ongeluk trok veel bekijks, langs de gehele lange straat en bij de traumahelikopter stonden naar schatting zo’n 70 á 80 mensen te kijken. De buurt is erg aangeslagen. Het slachtoffer woont zelf en in de straat en veel mensen kennen hem dus. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd door de ambulance met een lid van het traumateam aan boord. De traumahelikopter is vervolgens geland bij het AZ stadion in Alkmaar.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button