Hollands KroonUitgaan

Drijf Inn ’t Petje drukbezocht

Advertentie:

Zijdewind – De band Roomservice zorgde afgelopen weekend voor een leuke middag voor de bezoekers van de ‘Drijf Inn’ bij natuurzwembad ’t Petje in Zijdewind. Het evenement zal volgend jaar zomer haar vervolg krijgen.

De organisatie van het geheel gerenoveerde natuurzwembad troffen het dit keer beter dan bij de vorige editie. “De eerste keer veranderde de Drijf Inn al heel gauw in een ‘Drijf Nat’ spektakel en werd toen vroeg tijdig afgebroken door de enorme hoosbuien die het evenement toen teisterden.” De opkomst was door het goede weer dit jaar uitstekend. Op kleine bootjes kwamen de volwassenen onder het genot van een hapje en een drankje luisteren naar de vrolijke klanken van de band Roomservice. De kinderen konden spelen in het water.

Ook deze keer kwam de opbrengst weer geheel ten goede aan de Stichting Zwembad ’t Petje, die dat goed kan gebruiken. Genoeg reden Roomservice om zich weer gratis en spontaan aan te bieden om het evenement volgend jaar een vervolg te geven. Het Zwembadbestuur is ze daar zeker dankbaar voor.

Bericht ingestuurd door Theo Moras uit Zijdewind.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button