Den HelderUitgaan

Escaperoom Fort Westoever over naar Helderse Jongens

Adverentie

Den Helder – De uitbaters van Helderse Jongens biercafé & feestzalen en de gelijknamige brouwerij gaan ook de exploitatie van de escaperoom in Fort Westoever op zich nemen. Initiatiefnemer Walter Bisselink heeft besloten zich op zijn andere ondernemingen te focussen, die nu veel aandacht vragen na de coronaperiode.

De Helderse Jongens zitten al in Fort Westoever met hun brouwerij en biercafé. Ook hebben zij feestzalen en een bootverhuur. Escape room ‘Danger no Voltage’ is gesitueerd in het historische deel en werd tot voor kort uitgebaat door Walter Bisselink: “Drie jaar geleden belde ik Dave Kleine van de Helderse Jongens met het idee een escaperoom in het historische deel van Fort Westoever te bouwen. Expotise van Texel bouwde letterlijk één van de meest bijzondere escaperooms van het land, waarbij de oude techniek en machines volledig zijn hergebruikt. Na flink opstarten en testen was het tijd om het grote publiek te ontvangen. Helaas kwam er door corona nooit de gewenste aandacht.”

Nadat de coronamaatregelen waren afgeschaft vroegen de andere ondernemingen van Bisselink zijn volledig aandacht. “Hierdoor dreigde de escaperoom een beetje buiten de boot te vallen. De Helderse Jongens bieden binnen Fort Westoever al zoveel mogelijkheden om met je team een dag te beleven, dat het de meest voor de hand liggende keuze was hem de rooms aan te bieden.” Kleine was gelijk enthousiast: “De bootverhuur, Fortslag, verschillende spelshows en rondleidingen door de brouwerij hebben we natuurlijk al. Dus de escaperooms zijn een prima aanvulling.” Bisselink is blij dat zijn idee wordt voortgezet.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button