Cultuur/NatuurDen HelderJeugd

Vroeg uit de veren en Bos excursie bij De Helderse Vallei

Adverentie

Den Helder – Gedurende de zomervakantie organiseert De Helderse Vallei diverse leuke activiteiten en excursies voor kinderen. Zo ook op 22 juli. De vroege vogels kunnen die dag tussen 9.00 en 10.00 dierverzorgers helpen bij hun werk. Van 14.00 tot 15.00 neemt educatief medewerker Lian geïnteresseerden mee naar het bos voor een excursie.

Tijdens de ochtendactiviteit ‘vroeg uit de veren’ kunnen kinderen een kijkje nemen in de Vallei nog voordat de rest van het publiek welkom is: “Voordat De Helderse Vallei open gaat, geven onze verzorgers de dieren eten, mesten de stallen uit en laten sommige dieren naar buiten. Daar kun je tijdens de zomervakantie bij helpen. Meld je snel aan en vergeet niet je laarzen en overall aan te trekken, want je mag ook de stal in!”

In het bos de Donkere Duinen zie je naaldbomen en loofbomen door elkaar, er is een mooie vijver en er leven heel veel planten en dieren. “Wil jij weten welke? Ga dan met onze educatief medewerker Lian mee naar het bos tijdens de excursie op vrijdag 22 juli van 14.00 tot 15.00 uur en ontdek het zelf!”

Beide activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. ‘Vroeg uit de veren’ kost €3,- per kind en de bos excursie €2,- per kind. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via https://www.deheldersevallei.nl/nl/agenda/ of 0223 612 555

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button