Sport

Schaaktoernooi voor jongeren in School7

Advertentie:

Den Helder – Wie wordt de schaakkampioen van School 7 en wint de felbegeerde trofee? Op 23 juli om 13.30 uur organiseert KopGroep Bibliotheken een schaaktoernooi speciaal voor jongeren (12-18 jaar) in School 7. Van beginner tot pro, iedereen is welkom en speelt op zijn eigen niveau.

Het evenement biedt bovendien handige tips en tricks om de schaakvaardigheden te verbeteren. Tijdens het toernooi worden gratis hapjes en drankjes aangeboden om de deelnemers scherp te houden. Voor degenen die willen oefenen, is de gratis app Chess.com een tip om de vaardigheden vooraf te testen.

Deelname aan het schaaktoernooi is gratis, maar aanmelden via de website is verplicht. Dit kan op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button