112

Loopbrug opengezet; fietsster gewond

Adverentie

Onverlaten hebben in de nacht van zaterdag op zondag de loopbrug van Willemsoord naar de Weststraat opengezet. Een fietsster had dat te laat in de gaten en liep ernstig letsel aan het gezicht op.

Rond 04:00 uur kreeg de politie melding van een ongeluk op de Weststraat. De loopbrug tussen Willemsoord en de Weststraat was opengezet (ongeveer 1,5 meter). Het slachtoffer was met haar fiets over de brug gefietst, maar had niet gezien dat de loopbrug openstond. Ze is aan het einde van de brug ten val gekomen en is vermoedelijk met haar gezicht op de rand van de kade terecht gekomen. Ze is met een ambulance naar de spoedeisende hulp overgebracht.

“Wij nemen de zaak hoog op en willen te weten komen wie hierachter zit”, meldt de politie. “Mocht u hebben gezien wie de loopbrug heeft opengezet, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via 09008844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Procesnummer 2019154769.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button