112

Politie zoekt getuigen van beroving

Advertentie:

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op zaterdagavond plaatsvond op het NS-station Zuid aan de Burgemeester Ritmeesterstraat. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Den Helder op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 21.40 uur liep een 57-jarige vrouw uit Purmerend via een tunneltje naar spoor 1 van het station. In het tunneltje werd zij van achteren benaderd door een man, die de tas van de vrouw uit haar hand trok. De dader ging er rennend vandoor. In de tas zaten onder anderen een iPad en een GSM.

De dader is een man met een licht getint uiterlijk, een leeftijd van 20 tot 30 jaar en een lengte van ongeveer 1,65 meter. Hij had lichte baardgroei en donker haar. De man droeg donkere jeans en een donker grijze trui met capuchon. Het slachtoffer liep geen letsel op.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button